Slepice pečená na kostičkách. Podáváme s rýží
Domů Recepty Česká kuchyně Slepice pečená na kostičkách. Podáváme s rýží ... Co budete potřebovat. Suroviny: 1 velká slepice anebo 2 menší, 5 brambor, 3 mrkve, 300 g slaniny, 2 cibule, sůl, pepř, voda na vaření slepice. Postup.
mám se ráda | Jako rybička
Všem rybičkám POZOR, pančto nová rybí výzva je tadyyyyy! Ale tentokrát nepůjde o žádný očišťování bříšek nebo trávicích traktů, ale o pročišťování myslí a srdcí!;)Na 30 dní se totiž společně zaměříme na to, jak mít fakt rád/a sebe sama!
Recepty z celého světa | ...tak chutná svět
Recepty z nejrůznějších světových kuchyní, autentické přísady, zajímavé tipy a vůně čerstvých bylinek zaručena! ... Král mezi sendviči, který nemá konkurenci. ... Tyhle malé tortillky mám tak ráda, že bych je jedla pořád. A pomalu vařené trhané kuřec
Kapří hranolky z Třeboňského kapra – recept na specialitu ...
Uvnitř byla vidět nějaká nádívka s bylinkami, rybího masa nic moc. K tomu kopeček šťouchaných brambor a koprový dresing (ten jediný byl vynikající a celé jídlo zachránil). Co musím pochválit, že jídlo bylo servírováno na úrovni. Celkové zhodnocení –
Jak na vejce na měkko? - kuchařka, recepty a inspirace
Varianta A: Správně uvařit vejce na měkko není problém, pokud vejce vložíte do studené vody (musí být zcela ponořené!), kterou pak dáte vařit. V momentě, kdy voda začne vařit, necháme vejce ještě 1-2 minuty ve vodě, voda musí jen probublávat a ne vař
Britská kuchyně | Jako rybička
Od května do června nejíme doma prakticky nic jinýho než cokoliv s rebarborou. Celá rodina peče bublaniny a koláče na horší časy, zavařuje reveňové marmelády a kompoty a já po tomhle skvostu skočila i na reveňovou polívku.Mám rebarboru prostě strašně
Francouzské brambory – Z mojí kuchyně
Teď ale z potřeby rodiny tvořím nejvíce v kuchyni. Jídlo je ale pomíjivé, a tak jsem ho začala fotit. Někdy s větší, jindy s menší péčí tak, jak čas dovolí. Mám ráda kolem sebe hezky, takže důležitou roli v mém životě hraje design a estetika, a tak s
Recepty na hlavní jídla | Jíme Jinak
Toto jídlo je hotové do 10 minut. Skvělé, když potřebujete uvařit opravdu něco rychlého. Recept je velmi snadný, sytý a dobrý. Zejména v kombinaci s basmati rýží, ale hodí se k němu jakékoliv obiloviny - třeba to, co vám...
luštěniny | recepty online na Kuchařka.biz - Část 3
Chilly Tenhle receptík mám od své kamarádky.Je to takové jídlo co dům dal.Ale já ho mám ráda. Suroviny – 2až 3 konzervy červených fazolí, 6 až 7 rajčat, 4-5 paprik, chilly koření půl – 1 lžička, cibule , sůl, olej, půlka velkého kečupu a 2 rajské pro
Vegetariánský boršč - My Cooking Diary
Vegetariánský boršč Na to, že se boršč řadí mezi moje nejoblíbenější polívky vůbec, ho jím a vařím fakt málo. Absolutně netuším, proč to tak je, ale když ho vidím někde na meníčku, tak si ho hned okamžitě musím dát. Je to původně ukrajinská národní p